1553747615 1553769618

PRODUK

APLIKASI

TENTANG KAMI

Zhangzhou AUPO Electronics Co., Ltd. diadegkeun dina 2005, saatos taun ngembangkeun & akumulasi,

AUPO parantos janten salah sahiji pabrik pamergian cutoff termal di dunya ...

BERITA

2020 (TAITRONICS) sareng Pameran AloT Taiwan suksés réngsé dina 23 Oktober.

Pikeun anu munggaran, paméran ieu ngahijikeun (acara TPCA), (OPTO Taiwan) sareng (Laser & Photonics Taiwan) ...

SEJARAH

Dina taun 2005, Zhangzhou Aupo Electronics Ltd. didirikeun.

Dina 2013, Gabung dina révisi GB 9816.1-2013 "sekering termal, Bagéan 1: Syarat sareng pitunjuk aplikasi" ...