1553747615 1553769618

PRODUKT

APLIKACION

RRETH NESH

Co Elektronikë Zhangzhou AUPO, Ltd u themelua në 2005, pas viteve të zhvillimit dhe akumulimit,

AUPO është bërë një nga prodhuesit kryesorë të ndërprerjeve termike në botë ...

LAJME

2020 (TAITRONICS) dhe Ekspozita AloT Tajvan përfunduan me sukses në 23 Tetor.

Për herë të parë, kjo ekspozitë integron show TPCA show), (OPTO Taiwan) dhe (Laser & Photonics Taiwan) ...

HISTORIA

Në vitin 2005, Zhangzhou Aupo Electronics Ltd themeloi.

Në vitin 2013, Regjistrohuni në rishikimin e GB 9816.1-2013 "siguresa termike, Pjesa 1: Kërkesat dhe udhëzimet e aplikimit" ...