1553747615 1553769618

ПРОИЗВОД

ПРИМЕНА

ЗА НАС

Zангжу Аупо Електроника копродукции, ООД е основана во 2005 година, по години на развој и акумулација,

AUPO стана еден од водечките производители на топлински прекини во светот ...

ВЕСТИ

2020 (TAITRONICS) и изложбата AloT Taiwan успешно завршија на 23 октомври.

За прв пат, оваа изложба ги интегрира show TPCA show), (OPTO Taiwan) и (Laser & Photonics Taiwan) ...

ИСТОРИЈА

Во 2005 година, основана е Zангжу Аупо Електроникс ДОО.

Во 2013 година, придружете се на ревизијата на GB 9816.1-2013 „термички осигурувач, Дел 1: Барања и упатства за примена“ ...