1553747615 1553769618

PRODUK

APLIKASI

Babagan Kita

Zhangzhou AUPO Electronics Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, sawise pirang-pirang taun pembangunan & akumulasi,

AUPO wis dadi salah sawijining produsen cutoff termal sing misuwur ing ...

PAWARTA

Pameran 2020 (TAITRONICS) lan AloT Taiwan sukses rampung tanggal 23 Oktober.

Kanggo pertama kaline, pameran iki nggabungake (TPCA show), (OPTO Taiwan) lan (Laser & Photonics Taiwan) ...

SEJARAH

Ing taun 2005, Zhangzhou Aupo Electronics Ltd didegake.

Ing 2013, Gabung karo revisi GB 9816.1-2013 "sekering termal, Bagean 1: Pedoman syarat lan aplikasi" ...